CREMA DE MAINI ANTIOXIVITA 50ML Mărește

CREMA DE MAINI ANTIOXIVITA 50ML

Producator: Phenalex

CREMA DE MAINI ANTIOXIVITA - BEAUTIFUL COSMETICS 50ML

CREMĂ REGENERANTĂ DE MÂINI CU ANTIOXIVITA ȘI VITAMINA E

More details

Lei 22.50

 • MENȚINE HIDRATAREA PIELII

  STIMULEAZĂ REGENERAREA CELULARĂ

  PREVINE ÎMBĂTRÂNIREA ȘI FORMAREA PETELOR

  PROPRIETĂȚI

  Pornind de la ingrediente ca apa termală, din zona balneoclimaterică Băile Felix,  și o combinație de uleiuri vegetale am îmbogățit acestă emulsie cu AntioxiVita alături de  principii active cum sunt vitamina A și E, armonios combinate cu ulei esențial din flori de Lotus și Iris.

  AntioxiVita este un antioxidant puternic, extras din sâmburi și pielițe de struguri, realizat după un brevet de invenție medaliat cu Aur la Salonul Internațional de Inventică IWIS.

  Antioxidanții din struguri reduc ridurile și inhibă acțiunea unor enzime ca: hialuronidaza, colagenaza și elastaza responsabile cu îmbătrânirea prematură a pielii, limitează distrugerea fibrelor de colagen și ajută la constituirea legăturilor naturale între fibrele de colagen. Protejează pielea de acțiunea distrugătoare a radicalilor liberi.

  Ingrediente (INCI): Aqua termal demin. (Apă termală), Glycerin (Glicerină vegetală), Stearic Acid (Stearină vegetală), Theobroma Cacao Seed Butter (Unt de cacao), Cera alba (Ceară de albine), Cetearyl Alcohol-Alcohols (Alcoli grași naturali), C16-18 (Acizi grași), Helianthus annuus Seed Oil (Ulei de floarea soarelui),  Vitis Vinifera Seed Oil (Ulei din sâmburi de struguri), Simmondsia Chinensis Seed Wax (Ulei de jojoba), Olea Europaea Husk Oil (Ulei de măsline), AntioxiVita (Antioxidant din struguri), Triethanolamine (Emulgator), Ethylhexyl-glycerin (Conservant), Tocopheryl Acetate (Vitamina E), Sodium Benzoate (Benzoat de Sodiu),  Parfum UE / Fragrance US (Floare de Lotus și Iris).

  Un produs cosmetic 100% natural

  Produs in Romania

  50ml

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

CREMA DE MAINI ANTIOXIVITA 50ML

CREMA DE MAINI ANTIOXIVITA 50ML

CREMA DE MAINI ANTIOXIVITA - BEAUTIFUL COSMETICS 50ML

CREMĂ REGENERANTĂ DE MÂINI CU ANTIOXIVITA ȘI VITAMINA E

30 alte produse din aceeași categorie: