SINUS SPA FORTE 30ML Mărește

SINUS SPA FORTE 30ML

Producator: Phenalex

SINUS SPA FORTE 30ML

More details

Lei 10.80

 • Este un spray nazal cu apa termala, sare de mare organică purificată, extract de propolis apos (Propolis esența) și ulei esențial de menta bio. Este destinat copiilor si adultilor,contraindicat persoanelor alergice sau hipersensibile la produse apicole.

  Apa termală provenită din Băile  Felix dintr-un foraj de mică adâncime este o apă oligomi-nerală-mezo-termală, bicarbonată, sulfatată și clorurosodică cu o acțiune delicată și hidratantă asupra mucoasei nazale.

  Apa termală îmbogățită cu sare de mare organică purificată, extract de propolis apos(Propolis esența) și ulei esențial de menta bio este o soluție hipertonica,100% naturală ce poate asigura curățarea, decongestia și reglarea  secrețiilor căilor nazale.

  Concentratia de clorura de sodium de 3% face ca solutia nazala hipertona prin procesul natural de osmoză să ducă la decongestia nazală, prin fluidizarea mucusului. Acest proces este completat de efectul tonic al uleiului esențial de menta bio.

  Extractul de propolis are acțiune antiseptica, bactericida, antivirala și cicatrizanta. Deoarece este un extract apos de propolis acesta nu irita și nu usucă mucoasa nazala.

  Recomandat pentru decongestia căilor nazale (nas înfundat) sau adjuvant în terapiile afectâțiunilor ORL.

  Ingrediente: apa termala, sare de mare organica, propolis esenta, ulei esential de menta bio.

  Mod de utilizare: se pulverizeaza in nas. A se agita inainte de folosire. Amorsati pompa dupa care pulverizati 1-2 pufuri in fiecare nara la nevoie, de 1-3 ori pe zi.

  Fara agent de propulsare a aerosolilor, fara conservanti.

  30ml

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

SINUS SPA FORTE 30ML

SINUS SPA FORTE 30ML

SINUS SPA FORTE 30ML

30 alte produse din aceeași categorie: