Stevia (stevie) frunze bio 50g Mărește

Stevia (stevie) frunze bio 50g

Producator: Dragon Superfood

Stevia (stevie) frunze bio 50g

More details

Lei 14.70

 • Frunzele de stevia rebaudiana uscate sunt folosite de secole in America de Sud pentru ceai si igiena dentara. Poate fi preparat din ele ceaiul de stevia, deosebit de benefic in afectiuni stomatologice si infectii care se regasesc in cavitatea bucala.

  Totodata, atunci cand preparati un ceai din plante, puteti adauga la acel ceai o frunza de stevia, si veti obtine astfel un ceai cu un efect dublu: odata indulceste ceaiul, si a doua oara, ajuta la sanatatea cavitatii bucale. Iata cel mai sanatos mod de a indulci un ceai, adaugand o simpla frunza de stevia!

  Bucurati-va de frunzele intregi de stevia!

  Atentionare: Uniunea Europeana nu permite momentan comercializarea frunzelor de stevia uscate si a pulberii din fruze (frunzele macinate) ca si produse alimentare. Sunt acceptate in UE ca si produse alimentare doar extractele si derivatele procesate din stevia, insa nu si stevia in starea ei naturala. Din acest motiv, producatorii si importatorii de stevia in stare naturala sunt obligati sa treaca pe eticheta ca produsul nu este alimentar si ca se foloseste ca si ingredient cosmetic sau ca si infuzie pentru baie. Chiar daca punctul nostru de vedere difera de cel al autoritatilor, suntem obligati sa respectam legea si sa trecem si noi pe eticheta steviei in stare pura aceste aspecte.

  Produs certificat ecologic.

  50g

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Stevia (stevie) frunze bio 50g

Stevia (stevie) frunze bio 50g

Stevia (stevie) frunze bio 50g

30 alte produse din aceeași categorie: