Maxima 100 capsule Mărește

Maxima 100 capsule

Producator: Vita Crystal

Maxima 100 capsule

More details

Lei 53.00

 • • Este complexul flavonoizilor din sorg şi al concentratului fructului Tribulus Terrestris;
  • Stimulează secreţia celui mai activ hormon steroid androgen, testosteronul, îmbunătăţeşte capacitatea fizică şi psihică, facilitează regenerarea mucoasei uterine, motiv pentru care se recomandă administrarea acestui după naştere şi în ultimele zile ale ciclului menstrual;
  • Este bogat în saponoizi vegetali, flavonoizi şi antioxidanţi. 
  TRIBULUS TERRESTRIS
  Este o plantă răspândită pe toată suprafaţa terestră. În China a fost folosit de peste 400 ani, pentru amplificarea libidoului şi a potenţei sexuale masculine. În unele regiuni ale Europei este folosit de secole pentru creşterea dorinţei sexuale şi pentru tratamentul impotenţei. Are efect afrodisiac. S-a demonstrat că planta creşte în mod semnificativ sinteza hormonilor sexuali, dintre care a testosteronului cu 30%. În urma unui studiu pe animale s-a constatat că, deja după o lună duce la creşterea importantă a numărului şi mobilităţii spermatozoizilor. Tonifică sistemul nervos prin îndepărtarea depozitelor produse în unele segmente ale căilor nervoase. Stimulează funcţiile cerebrale, are efect energizant.
  Compoziţie: complex format din rodul plantei medicinale Tribulus Terrestris (Colţii babei) (precursor al testosteronului) şi flavonoidele sorgului.
  Mod de administrare: 3 x 2 sau 2 x 2 capsule/zi. A se înghiţi cu multă apă. Atenţie! A nu se depăşi doza zilnică recomandată!

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Maxima 100 capsule

Maxima 100 capsule

Maxima 100 capsule

30 alte produse din aceeași categorie: