Inulion forte fructoz 120 caps. Mărește

Inulion forte fructoz 120 caps.

Producator: Vita Crystal

Inulion forte fructoz 120 caps.

More details

Lei 46.00

 • Pentru menţinerea stării de sănătate: vitaminele, oligoelementele, mineralele, aminoacizii esenţiali din acest produs natural ajută la menţinerea stării de bine. Prin conţinutul de fibre ajută la eliminarea din tubul digestiv a substanţelor nocive şi a rezidurilor nocive ale metabolismului.
  Pentru sportivi: vitaminele, mineralele, inulina şi fructoza alături de fosfor, susţin funcţionarea optimă a muşchilor. Tonusul muscular creşte, oboseala musculară se diminuează, în felul acesta, mărindu-se şi performanţa. 
  Pentru stări de nervozitate, tensionare şi epuizare psihică: un nivel chiar şi puţin ridicat de insulină, dacă e permanent, duce la scăderea glicemiei, care determină irascibilitate, agresivitate, labilitate a sistemului nervos. Conţinutului de inulină şi fructoză poate tempera rezistenţa la insulină, ducând astfel la scăderea nivelului de insulină, reducând astfel iritabilitatea şi nervozitatea.
  Pentru cei care suferă de boli cronice: datorită conţinutului de Flavin7, oligoelemente, vitamine, minerale, inulină (ca sursă de carbohidraţi) şi fructoză, metabolismul celulelor este amplificat, se îmbunătăţeşte regenerarea acestora şi de asemeni creşte puterea de apărare a organismului. Pentru cei care suferă de dureri abdominale, constipaţie: pe de o parte conţinutul în fibre al capsulei de inulion, iar pe de altă parte, conţinutului de inulină, cu putere mare de legare a apei, echilibrează tranzitul intestinal şi elimină constipaţia.
  Pentru cei care doresc să slăbească: este foarte indicată în acest caz, datorită conţinutului mare de fibre vegetale şi inulinei, prin puterea foarte mare de legare a apei, pe care fibrele vegetale o au. În felul acesta prin creşterea în volum a fibrelor la nivel intestinal, apare senzaţia de plin, scade senzaţia de foame iar funcţionarea intestinelor este mult îmbunătăţită. Pentru supraponderali şi obezi: conţinutul capsulei de inulină şi fructoză determină scăderea acizilor graşi liberi astfel diminuând şi nivele ridicate de insulină, răspunzătoare pentru excesul ponderal. 
  Administrare: 1-2 capsule pe zi sau la recomandarea medicului.
  Componente principale: napi (Helianthos tuberosus), vitamina C, seminţe şi coj de sorg. Valoarea nutritivă/ 1 capsula: vitamina C 80 mg (100% DZR).

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Inulion forte fructoz 120 caps.

Inulion forte fructoz 120 caps.

Inulion forte fructoz 120 caps.

30 alte produse din aceeași categorie: