Coral Calciu 100cps Mărește

Coral Calciu 250cps

Producator: Vita Crystal

Coral Calciu, 250 capsule

More details

Lei 216.00

  • Analiza chimică a calciului provenit din recifele de corali de pe insula Sango a demonstrat o identitate apropape totală cu cea a calciului din compoziţia oaselor umane. Majoritatea oamenilor sunt surprinşi să afle că procesul de fixare a ionilor de calciu de către coral are loc în urma simbiozei cu o anumită algă.
    Această microalgă trăieşte în scheletul coralului, facilitând asimilarea substanţelor nutritive necesare. Prin acest proces coralul devine o importantă sursă naturală de substanţe minerale. Produsul CoralCalciu, oferă o importantă sursă de calciu pentru organism, contribuind la menţinerea masei osoase, încetinirea procesului de rarefiere a structurii osoase o dată cu înaintarea în vârstă, menţinerea echilibrului acido-bazic adecvat al organismului. În cazul adulţilor tineri aportul de calciu se află în echilibru cu cantitatea eliminată. În cazul osteoporozei sau al osteomalaciei acest echilibru este perturbat, cantitatea de calciu eliminată depăşind aportul acestui element.
    Structura osului devine mai rarefiată, mai „uşoară”, fiind astfel mult mai vulnerabilă la rupturi. Necesarul de calciu la femei este mai mare decât cel al bărbaţilor.
    În perioada post-climacteriu, datorită scăderii nivelului estrogenilor în sânge, scade şi nivelul calciului la femei.
    Utilizare: doza zilnică recomandată este 2 capsulă/zi.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Coral Calciu 250cps

Coral Calciu 250cps

Coral Calciu, 250 capsule

30 alte produse din aceeași categorie: