Catina 100 caps. Mărește

Catina 100 caps.

Producator: Vita Crystal

Vitamine şi minerale pentru sănătate şi energie maximă! 

More details

Lei 84.00


 • Greu de găsit un arbust fructifer cu o atât de mare răspăndire ca şi cătina, şi totuşi abia o cunoaştem, deşi fructul este folosit de mai bine de o mie de ani de către vindecătorii tibetani. Demult şi în Ungaria se găsea în multe locuri în mediu natural, azi devenind ornament în grădini şi parcuri. Cătina este de asemeni un arbust fructifer foarte răspândit şi în România. 
  Dintre toţi arbuştii fructiferi de la noi, fructul de cătină are cel mai mare conţinut de vitamina C (500-900 mg/100g), astfel fiind un puternic stimulator al sistemului imunitar; de asemenea are efect antiinflamator. Măreşte rezistenţa faţă de infecţiile căilor respiratorii. 
  Alte vitamine prezente în fruct sunt A, B1, B2, B6, B9, E, K, P, F. Mai regăsim celuloza, betacaroten (într-un procent net superior celui din pulpa de morcov), microelemente ca fosfor, calciu, magneziu, potasiu, fier si sodiu, uleiuri complexe etc. 
  Reglează metabolismul şi întăreşte ţesuturile conjunctive, astfel reducând formarea celulitei. 
  Are efect benefic în caz de gastrită, ulcer duodenal, protejează ficatul. 
  Îmbunătăţeşte funcţionarea nervilor optici. 
  Împiedică dezvoltarea tumorilor, diminuează efectele adverse ale chimio- şi radioterapiei folosite în tratamentul cancerului. 
  Sunt cunoscute şi efectele cosmetice: stopează căderea părului, apariţia ridurilor, ajută la dispariţia petelor de bătrâneţe, menţine bronzul pielii. Compoziţia / 1 capsulă: exctract de cătină 300 mg, polifenoli totali 3,3 mg din care flavonoizi 2,3 mg. 
  Administrare: 1-2 capsule pe zi, cu multă apă sau suc de fructe sau la recomandarea medicului.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Catina 100 caps.

Catina 100 caps.

Vitamine şi minerale pentru sănătate şi energie maximă! 

30 alte produse din aceeași categorie: