PVG Ganoderma Lucidum 100 caps. Mărește

PVG Ganoderma Lucidum 100 caps.

Producator: Vita Crystal

PVG Ganoderma Lucidum 100 caps.

More details

Lei 70.00

  • Omenirea cunoaşte de mai bine de 2000 de ani efectele miraculoase ale ciupercii Ganoderma Lucidum care conţine câteva sute de elemente biologic active, cu efecte benefice asupra sistemului imunitar. Cea mai importantă valenţă o constituie efectul de întărire a sistemului imunitar, Ciuperca conţine hidraţi de carbon, albumine în proporţie redusă, grăsimi, alcaloizi, vitamine şi săruri minerale. De asemenea conţine un număr de 17 aminoacizi. Albuminele prezintă o valoare biologică mult superioară în raport cu orice alte albumine de origine vegetală, atingând valorile specifice ale albuminelor de origine animală.
    Elementele active pot fi împărţite în 3 categorii: 30% elemente solubile în apă, 65% elemente solubile organic, 5% elemente volative. Cele mai multe dintre bolile cronice şi acute se datorează dezechilibrului organismului, determinat de acumularea de toxine. Este un antioxidant puternic, elimină radicalii liberi.
    Recomandari de utilizare:
    În mod normal 1 capsulă pe zi, iar în cazuri extreme cel mult 2 capsule pe zi, sau după sfatul medicului. Se înghite cu multă apă.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

PVG Ganoderma Lucidum 100 caps.

PVG Ganoderma Lucidum 100 caps.

PVG Ganoderma Lucidum 100 caps.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse din aceeași categorie: