Germene de varză creaţă 100 caps. Mărește

Germene de varză creaţă 100 caps.

Producator: Vita Crystal

Germene de varză creaţă 100 caps.

More details

Lei 53.00

 • Varza de Bruxelles este considerată o minunată inovaţie a horticultorilor danezi. Efectele sale se manifestă la nivelul pancreasului prin ameliorarea procesului de sinteză a insulinei. Utilizarea sa în diabetul zaharat se datorează conţinutului în mangan, crom şi alte elemente minerale. 
  Produsul conţine pulbere liofilizată obţinută printr-o tehnologie unică de germinare a seminţelor de varză creaţă, îmbogăţită cu săruri minerale 84M naturale, oligoelemente şi flavonoide. 
  Este o sursă bogată de vitamine (A, B şi C) şi minerale Ca, Na, K, P, Fe, S, Mn şi Cr. Datorită conţinutului de sorg, produsul are un procent ridicat de flavonoide şi antioxidanţi de natură vegetală. Numeroase studii clinice din ţară şi străinătate certifică efectul benefic al flavonoidelor. 
  Produsul este un complex al compuşilor activi din germeni, enzimelor şi flavonoidelor de natură vegetală. Enzimele şi flavonoidele prezintă sinergism de acţiune, prin potenţarea reciprocă a efectului! 
  Compoziţie: 
  Pulbere uscată, liofilizată de germeni de varză de Bruxelles, 84 de tipuri de săruri minerale şi oligoelemente, pulbere de seminţe de sorg, capsula –gelatină (dioxid de titan). 
  Mod de administrare: 3 x 1 – 2 capsula pe zi.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Germene de varză creaţă 100 caps.

Germene de varză creaţă 100 caps.

Germene de varză creaţă 100 caps.

30 alte produse din aceeași categorie: