Germene de sămânţă de dovleac 100 caps. Mărește

Germene de sămânţă de dovleac 250 caps.

Producator: Vita Crystal

Germene de sămânţă de dovleac 250 caps.

More details

Lei 94.00

 • Efectele sale de ameliorare a afecţiunilor prostatei au fost cunoscute încă din antichitate. Efectul deosebit al acestui produs în tratamentul afecţiunilor prostatei şi vezicii urinare se datorează - conform cunoştinţelor actuale - conţinutului ridicat în acid linolic (45%). 
  Produsul conţine pulbere liofilizată obţinută printr-o tehnologie unică de germinare a seminţelor de dovleac, îmbogăţită cu săruri minerale 84M naturale, oligoelemente şi flavonoide. 
  Este bogat în vitamina B12 naturală şi vitamina E. Prezintă un conţinut ridicat în Li,Mg şi Se. Datorită conţinutului de sorg, produsul are un procent ridicat de flavonoide şi antioxidanţi de natură vegetală. Numeroase studii clinice din ţară şi străinătate certifică efectul benefic al flavonoidelor. 
  Produsul este un complex al compuşilor activi din germeni, enzimelor şi flavonoidelor de natură vegetală. Enzimele şi flavonoidele prezintă sinergism de acţiune, prin potenţarea reciprocă a efectului! 
  Compoziţie: 
  Pulbere uscată, liofilizată de germeni de seminţe de dovleac, 84 de tipuri de săruri minerale şi oligoelemente, pulbere de seminţe de sorg, capsula –gelatină (dioxid de titan). 
  Mod de administrare: 3 x 1 – 2 capsula pe zi.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Germene de sămânţă de dovleac 250 caps.

Germene de sămânţă de dovleac 250 caps.

Germene de sămânţă de dovleac 250 caps.

30 alte produse din aceeași categorie: