Germene de floarea soarelui 250 caps. Mărește

Germene de floarea soarelui 250 caps.

Producator: Vita Crystal

Germene de floarea soarelui 250 caps.

More details

Lei 83.00

 • Efectele sale de înfrumuseţare corporală au fost cunoscute încă din antichitate. Efectul principal al acestui produs – menţinerea sănătăţii epidermei – se datorează conţinutului ridicat în uleiuri, vitamine şi săruri minerale cu acţiune protectoare. 
  Produsul conţine pulbere liofilizată obţinută printr-o tehnologie unică de germinare a seminţelor de floarea-soarelui, îmbogăţită cu săruri minerale 84M naturale, oligoelemente şi flavonoide. 
  Datorită compuşilor cu un conţinut ridicat în fosfaţi prezintă efecte de curăţare, înfrumuseţare şi hrănire a pielii, având rol în combaterea acneei, fiind în acelaşi timp o importantă sursă de vitamina E şi B12, respectiv niacină (vitamina pielii). Este bogat în compuşi minerali (P, Ca , Fe, Zn, I, Mg). Datorită conţinutului de sorg, produsul are un procent ridicat de flavonoide şi antioxidanţi de natură vegetală. Numeroase studii clinice din ţară şi străinătate certifică efectul benefic al flavonoidelor. 
  Produsul este un complex al compuşilor activi din germeni, enzimelor şi flavonoidelor de natură vegetală. Enzimele şi flavonoidele prezintă sinergism de acţiune, prin potenţarea reciprocă a efectului! 
  Compoziţie: 
  Pulbere uscată, liofilizată de germeni de seminţe de floarea-soarelui, 84 de tipuri de săruri minerale şi oligoelemente, pulbere de seminţe de sorg, capsula –gelatină (dioxid de titan). 
  Mod de administrare: 3 x 1 – 2 capsula pe zi.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Germene de floarea soarelui 250 caps.

Germene de floarea soarelui 250 caps.

Germene de floarea soarelui 250 caps.

30 alte produse din aceeași categorie: