Flavitamin Taurin+vitamina C 100 caps. Mărește

Flavitamin Taurin+vitamina C 100 caps.

Producator: Vita Crystal

Supliment alimentar sub formă de capsule cu conţinut în taurină, vitamina C şi polifenoli.

More details

Lei 45.00

 • "Pentru celule puternice!" Vitamina C este deosebit de importantă pentru organism, deoarece îndeplineşte funcţii multiple şi joacă un rol cheie în nenumărate procese biologice. Cea mai cunoscută acţiune a vitaminei C este stimularea rezistenţei organismului. 
  Principalele domenii de acţiune: 
  - întărirea sistemului imunitar 
  - afect antialergic 
  - formarea globulelor roşii 
  - antiinflamator
  - favorizează absorbţia fierului 
  Compoziţie: taurină, complex de bioflavonoide Flavin 7 (extract uscat de sâmburi de struguri roşii; extract uscat de seminţe de sorg; extract uscat de seminţe de mure; extract uscat de coji de cireşe negre, extract uscat de seminţe de coacăze negre, extract uscat de seminţe de coacăze roşii, extract uscat de coji de prune, extract de coji de mere), gelatină, vitamina C, ceai verde. 
  Proprietatea vitaminei C de a transporta oxigenul şi hidrogenul este de o importanţă primordială. Datorită capacităţii sale de a lega oxigenul, poate capta radicalii liberi, protejând astfel organismul împotriva cancerului, aterosclerozei şi a infarctului miocardic. 
  În acest mod, protejează vitaminele A, E, B1, B2, acidul folic şi biotina. Vitamina C asigură formarea şi menţinerea structurii pielii, ţesutului conjunctiv, oaselor şi a dinţilor. Ameliorează absorbţia fierului la nivel intestinal, contribuie la umplerea „depozitelor de fier” ale organismului, iar în mod indirect favorizează procesul de hematopoieză. Majoritatea fructelor – în special citricele şi sucul extras din citrice – sunt surse ideale de vitamina C. Legumele proaspete conţin de asemenea cantităţi însemnate din această vitamină. Aportul corespunzător de vitamină C prezintă o importanţă deosebită în cazul anumitor grupuri de persoane. Din această categorie fac parte persoanele supuse stresului şi solicitării fizice continue, femeile gravide şi mamele care alăptează, respectiv persoanele în vârstă şi cele bolnave. Fumătorii au de asemenea nevoie de cantităţi mari de vitamină C, deoarece o dată cu fiecare fum inhalat are loc pătrunderea unui număr mare de radicali liberi, care atacă celulele organismului. Un surplus de vitamina C este binevenit tuturor celor care sunt expuşi unor condiţii de mediu nocive. Supradozarea acestei vitamine este practic imposibilă, deoarece excesul de vitamina C este imediat îndepărtat din organism. Vitamina C este o vitamină hidrosolubilă, descoperirea ei fiind singura de acest fel efectuată de un om de ştiinţă maghiar din Ungaria şi laureată cu premiul Nobel. Omul de ştiinţă care a reuşit să sintetizeze vitamina C în formă pură a fost Szent-Györgyi Albert, care – contrar opiniei populare răspândite - a folosit ca materie primă în acest scop ardeii şi nu citricele. Vitamina C este o vitamină interesantă: dintre toate speciile de animale, doar omul şi porcuşorul de Guineea nu pot sintetiza această vitamină, motiv pentru care doar în acest caz este considerată o vitamină. Dintre toate vitaminele, vitamina C deţine titlul de vitamină necesară în cele mai mari cantităţi, deoarece doza zilnică o depăşeşte pe cea a tuturor celorlalte vitamine în parte. Denumirea de „acid ascorbic” este deseori folosită în cazul acestei vitamine. Este foarte solubilă în apă, dar se descompune uşor sub acţiunea oxigenului, luminii şi a ionilor metalici. 
  Întăreşte sistemul imunitar, creşte rezistenţa organismului. Prezintă efect antialergic, antiinflamator, respectiv favorizează formarea globulelor roşii. Ca urmare a sinergismului de acţiune cu flavonoidele, vitamina C asigură menţinerea integrităţii sistemului circulator. Flavonoidele facilitează absorbţia vitaminei C, respectiv cresc eficacitatea acesteia prin protejarea împotriva degradării rapide. Flavonoidele – datorită proprietăţii lor antioxidante – asigură valorificarea vitaminei C ca o vitamină adevărată! 
  Mod de administrare: 3x1 capsule/zi. Capsulele se înghit cu multă apă. A nu se depăşi doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată şi un mod de viaţă sănătos!

  Principii nutritive în doza zilnică recomandată 3 capsule:
  Vitamina C: 200 mg DZR 250%
  Total polifenoli: 16.6 mg
  din care:
  -flavonoizi: 11.6 mg
  -resveratrol: 0,008 mg
  Taurin: 800 mg
  Ceai verde: 200 mg

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Flavitamin Taurin+vitamina C 100 caps.

Flavitamin Taurin+vitamina C 100 caps.

Supliment alimentar sub formă de capsule cu conţinut în taurină, vitamina C şi polifenoli.

30 alte produse din aceeași categorie: