Flavitamin Taurin+vitamina B6 100 caps. Mărește

Flavitamin Taurin+vitamina B6 100 caps.

Producator: Vita Crystal

Supliment alimentar sub formă de capsule cu conţinut în taurină, vitamina B6 şi polifenoli.

More details

Lei 45.00

 •  "Pentru o senzaţie de prospeţime !" Rolul principal al acestui preparat constă în transformarea proteinelor. Stimulează metabolismul cutanat, şi implicit asigură integritatea pielii. 
  Principalele domenii de acţiune: 
  - tulburări ale sistemului nervos 
  - în metabolismul proteinelor şi al aminoacizilor 
  - transformarea aminoacizilor 
  - metabolismul acizilor graşi esenţiali 
  - funcţionarea sistemului nervos 
  - integritatea ţesutului cutanat 
  Compoziţie: vitamina B6, complex de bioflavonoide Flavin 7(extract uscat de sâmburi de struguri roşii; extract uscat de seminţe de sorg; extract uscat de seminţe de mure; extract uscat de coji de cireşe negre, extract uscat de seminţe de coacăze negre, extract uscat de seminţe de coacăze roşii, extract uscat de coji de prune, extract de coji de mere), gelatină, ceai verde, taurină. 
  Are un rol important în sinteza neurotransmiţătorilor şi în procesele neuronale. Influenţează metabolismul aminoacizilor, proteinelor şi acizilor graşi esenţiali. Piridoxina – cu alte cuvinte vitamina B6 – stimulează activitatea a circa 200 enzime, respectiv joacă un rol important în sinteza şi degradarea proteinelor în organism. Este indispensabilă diviziunii celulare, şi are capacitatea de a stimula producerea de lecitină, un element de mare importanţă pentru celulele nervoase şi nervi. Vitamina B6 stimulează şi producerea de hemoglobină, care conferă culoarea roşie caracteristică sângelui. Carenţa de piridoxină poate să apară la adolescenţi, persoanele în vârstă şi cei cu un regim alimentar unilateral, datorită consumului scăzut al acestei vitamine. Acest lucru este valabil şi în cazul femeilor care utilizează contraceptive orale. Vitamina B6 este utilă şi femeilor însărcinate care vomită frecvent, respectiv are capacitatea de a ameliora simptomele menstruaţiei. În unele cazuri, deficitul de vitamină B6 poate sta la baza tulburărilor de somn, depresiei, coşmarurilor sau incapacităţii de a ne aminti cele visate. La copiii cu carenţă de vitamină B6 deseori apar tulburări de creştere. Seminţele de cereale şi alimentele preparate din cereale integrale sunt excelente surse de vitamină B, care pe lângă vitamina B1 şi B3 conţin şi cantităţi însemnate de vitamină B6. Piridoxina (vitamina B6) se întâlneşte în concentraţii ridicate şi în fructe, legume şi sucuri de fructe. Vitamina B6 este de o importanţă primordială în procesele de formare şi întreţinere a masei musculare, dar în acelaşi timp este indispensabilă sintezei şi degradării proteinelor. Pe lângă toate aceste efecte, vitamina B6 menţine echilibrul hormonilor sexuali şi asigură funcţionarea armonioasă a sistemului nervos. Utilizarea vitaminei B6 are efecte benefice în bolile cardio-vasculare, în accidentul vascular cerebral, depresii şi insomnii. Ameliorează simptomele sindromului premenstrual şi crizele de astm. Participă în mai multe procese din organism decât oricare altă vitamină sau substanţă minerală. 
  Mod de administrare: 3x1 capsule/zi. Capsulele se înghit cu multă apă. A nu se depăşi doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată şi un mod de viaţă sănătos!

  Principii nutritive în doza zilnică recomandată 3 capsule:
  Vitamina B6: 1,4 mg DZR 100%
  Total polifenoli: 16,6 mg
  din care:
  -flavonoizi: 11.6 mg
  -resveratrol: 0,008 mg
  Taurin: 800 mg
  Ceai verde: 200 mg

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Flavitamin Taurin+vitamina B6 100 caps.

Flavitamin Taurin+vitamina B6 100 caps.

Supliment alimentar sub formă de capsule cu conţinut în taurină, vitamina B6 şi polifenoli.

30 alte produse din aceeași categorie: