Flavitamin Taurin ALL IN 2x60 caps. Mărește

Flavitamin Taurin ALL IN 2x60 caps.

Producator: Vita Crystal

Supliment alimentar sub formă de capsule cu conţinut în vitamine, minerale, taurină şi polifenoli.

More details

Lei 146.00

 • Nu lăsaţi bolile să vă doboare, nu vă daţi bătuţi - "All in"! Energie maximă! O adevărată bombă de vitamine! 
  - Este un complex de vitamine şi substanţe minerale complet.
  Compoziţie: L-taurină, complex de bioflavonoide Flavin 7 (extract uscat de sâmburi de struguri roşii, extract uscat de seminţe de mure, extract uscat de coji de cireşe negre, extract uscat de seminţe de coacăze negre, extract uscat de seminţe de coacăze roşii, extract uscat de coji de prune, extract de coji de mere), gelatină. Este pe deplin cunoscut faptul că un regim alimentar bogat în vitamine, minerale şi polifenoli asigură menţinerea unor nivele energetice optime în celule şi stimularea mecanismelor de apărare ale organismului. Spre exemplu, precum prezenţa vitaminei D3 este necesară pentru absorbţia calciului, în mod asemănător şi alte substanţe au capacitatea de a-şi potenţa reciproc acţiunea la administrare concomitentă. Szent Györgyi Albert a afirmat faptul că un preparat este cu atât mai eficient cu cât conţine mai multe principii active. Preparatul de faţă conţine ansamblul vitaminelor, substanţelor minerale, flavonoidelor şi aminoacizilor de care organismul nostru are nevoie în fiecare zi. Preparatul este indicat persoanelor conştiente de sănătatea lor şi care doresc să asigure necesarul de principii active pentru organism prin simpla administrare a câtorva capsule pe zi. 
  PREVENT: A. capsule: complex de Bioflavonoide, Taurină. Acest grup de principii active este responsabil de scăderea numărului radicalilor liberi, respectiv asigură primul nivel de energizare a organismului. Flavonoidele facilitează asimilarea eficientă a vitaminelor şi substanţelor minerale. 
  MULTI: B. capsule: vitamine, substanţe minerale, oligoelemente, aminoacizi. Mai conţine şi alte substanţe active cu efect revigorant şi de stimulare a metabolismului: vitamina A, vitamina B1, vitamina B2, vitamina B3, vitamina B5, vitamina B6, vitamina B12, vitamina C, vitamina D3, vitamina E, acid folic (B9), biotină, vitamina K1, zinc, fosfor, iod, carbonat de calciu, crom, magneziu, mangan, molibden, cupru, seleniu, fier, luteină, inulină, ceai verde. 


  Mod de administrare: 2x (1+1) capsule pe zi. Capsulele se înghit cu multă apă. A nu se depăşi doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată şi un mod de viaţă sănătos!

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Flavitamin Taurin ALL IN 2x60 caps.

Flavitamin Taurin ALL IN 2x60 caps.

Supliment alimentar sub formă de capsule cu conţinut în vitamine, minerale, taurină şi polifenoli.

30 alte produse din aceeași categorie: