Flavitamin Taurin + Fe 100 caps. Mărește

Flavitamin Taurin + Fe 100 caps.

Producator: Vita Crystal

Supliment alimentar sub formă de capsule cu conţinut în taurină, fier şi polifenoli.

More details

Lei 44.00

 •  Joacă un rol important în menţinerea sănătăţii sistemului imunitar, în producerea de energie, respectiv stimularea creşterii şi regenerării celulare. 
  Principalele domenii de acţiune: 
  - cel mai important rol în organism este în sinteza hemoglobinei şi aprovizionarea cu oxigen a globulelor roşii 
  - în păstrarea sănătăţii sistemului imunitar şi producerea de energie 
  - facilitează creşterea şi regenerarea celulară 
  - ca şi componentă a enzimei numită catalază, intervine în apărarea împotriva radicalilor liberi
  - este o sursă indispensabilă de substanţe minerale în anemie 
  - restabileşte tonusul normal al pielii 
  Compoziţie: taurină, complex de bioflavonoide Flavin 7 (extract uscat de sâmburi de struguri roşii, extract uscat de seminţe de sorg, extract uscat de seminţe de mure, extract uscat de coji de cireşe negre, extract uscat de seminţe de coacăze negre, extract uscat de seminţe de coacăze roşii, extract uscat de coji de prune, extract de coji de mere), gelatină, ceai verde, sulfat de fier. 
  Organismul adult conţine în medie 2,5-5 grame de fier, cea mai mare parte fiind legată de molecula din sânge cu rol în transportul oxigenului – hemoglobina. O altă parte, se găseşte legată de diferite proteine transportoare. Rolul cel mai important al fierului constă în transportul oxigenului şi al dioxidului de carbon, aceste procese având loc printr-o serie de reacţii chimice. 
  Efecte: Fierul participă la procese de bază din organism, cum ar fi: transportul oxigenului şi al dioxidului de carbon, transferul de electroni, sinteza hemoglobinei şi a mioglobinei, sinteza proteinelor transportoare şi de depozitare, activitatea enzimatică. Necesarul de fier se dublează în sarcină, motiv pentru care suplimentarea acestui element devine indispensabilă. 
  Carenţa: carenţa de fier duce la scăderea sintezei de hemoglobină, în consecinţă scade cantitatea de oxigen transportată de sânge. Lipsa fierului se manifestă prin oboseală, ameţeli, scăderea capacităţii musculare şi intelectuale. Pe lângă oboseală, alte simptome care pot indica un deficit de fier sunt părul despicat şi unghiile fragile. În cazuri grave, carenţa de fier poate duce la infertilitate, iar la femeile gravide s-au constatat anomalii în dezvoltarea fătului sau moarte fetală intrauterină. Lipsa fierului duce la anemie. 
  Excesul: Aportul excesiv de fier determină scăderea rezistenţei organismului faţă de infecţii şi favorizarea multiplicării bacteriilor patogene. Excesul de fier inhibă utilizarea cuprului şi zincului, putând cauza simptome caracteristice deficitului acestor microelemente. 
  Necesarul de fier: Absorbţia fierului depinde de concentraţia lui în organism: în cazul în care în organism există un deficit de fier, se va absorbi o cantitate mai mare, iar dacă nivelul de fier existent este suficient, cantitatea absorbită scade. Vitamina C este indispensabilă absorbţiei fierului, carenţa acesteia afectând rata absorbţiei. 
  Mod de administrare: 3x1 capsule/zi. Capsulele se înghit cu multă apă. A nu se depăşi doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată şi un mod de viaţă sănătos!

  Principii nutritive în doza zilnică recomandată 3 capsule:
  Fier: 14 mg DZR 100% 
  Total polifenoli: 16,6 mg
  din care:
  -flavonoizi: 11.6 mg
  -resveratrol: 0,008 mg
  Taurin: 800 mg
  Ceai verde: 200 mg

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Flavitamin Taurin + Fe 100 caps.

Flavitamin Taurin + Fe 100 caps.

Supliment alimentar sub formă de capsule cu conţinut în taurină, fier şi polifenoli.

30 alte produse din aceeași categorie: