Flavitamin Taurin + Cu 100 caps. Mărește

Flavitamin Taurin + Cu 100 caps.

Producator: Vita Crystal

Supliment alimentar sub formă de capsule cu conţinut în taurină, cupru şi polifenoli.

More details

Lei 48.00

 • Cuprul este un oligoelement vital pentru organism. Este unul dintre cele mai vechi şi mai utilizate metale din istoria omenirii. Cuprul poate contribui la protejarea celulelor împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi. Favorizează formarea şi menţinerea unui schelet osos sănătos. 

  Principalele domenii de acţiune: 
  - favorizează absorbţia fierului 
  - în prevenirea osteoporozei 
  - menţinerea elasticităţii muşchilor şi a ţesutului conjunctiv 
  - stimularea sistemului imunitar 
  - efect antioxidant 
  Compoziţie: taurină, complex de bioflavonoide Flavin 7 (extract uscat de sâmburi de struguri roşii, extract uscat de seminţe de sorg, extract uscat de seminţe de mure, extract uscat de coji de cireşe negre, extract uscat de seminţe de coacăze negre, extract uscat de seminţe de coacăze roşii, extract uscat de coji de prune, extract de coji de mere), gelatină, ceai verde, sulfat de cupru. 
  Cu toate că participă la neutralizarea proceselor oxidative nocive din organism, cuprul nu este de obicei inclus în grupa substanţelor antioxidante. Dar, datorită faptului că procesele oxidative stau la baza declanşării bolilor tumorale şi a unor maladii cardio-vasculare - care sunt principalele cauze de deces – cuprului trebuie să i se dea importanţa cuvenită. Cuprul joacă un rol central în numeroase procese biologice. Astfel favorizează formarea hemoglobinei cu conţinut în fier, cu rol în transportul oxigenului la nivel tisular, respectiv facilitează absorbţia fierului. Cuprul este indispensabil absorbţiei calciului, având astfel un rol important în prevenirea osteoporozei şi menţinerea stării de sănătate a oaselor. Cuprului i se datorează rezistenţa şi elasticitatea ţesutului conjunctiv, în funcţie de localizarea acestuia la nivelul oaselor, muşchilor sau a pielii. În ceea ce priveşte acţiunea asupra sistemul imunitar, cuprul are un efect benefic antiviral, bactericid şi fungicid. Aceste proprietăţi derivă din faptul că în cazul organismelor simple (viruşi, bacterii) chiar şi cantităţi infime de cupru au efect toxic. Bacteria E-coli, care este responsabilă de numeroase toxiinfecţii alimentare grave, poate persista pe suprafeţele de oţel inoxidabil chiar şi câteva zile, durata de viaţă a acestei bacterii pe suprafeţele de cupru fiind de doar câteva ore. 
  Chiar şi carenţele uşoare de cupru pot fi dăunătoare! Am văzut cât de importantă este prezenţa acestui element pentru organism. Astfel, nu ne poate mira faptul că în carenţele de cupru apare anemia, tulburări de creştere şi formare a oaselor, hipercolesterolemie, dereglarea tensiunii arteriale, acestea fiind doar cele mai frecvente simptome care apar. Nu este necesar să se instaleze un deficit sever de cupru pentru apariţia problemelor de sănătate neplăcute, deoarece chiar şi carenţe uşoare pot genera simptome neplăcute, ale căror origine deseori rămâne nebănuită. Prezenţa cuprului este necesară şi funcţionării sistemului nervos. Doza zilnică necesară unui adult este de circa 2-2,5 mg. 
  Mod de administrare: 3x1 capsule/zi. Capsulele se înghit cu multă apă. A nu se depăşi doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată şi un mod de viaţă sănătos!

  Principii nutritive în doza zilnică recomandată 3 capsule:
  Sulf de cupru: 1 mg DZR 100%
  Total polifenoli: 16,6 mg
  din care:
  -flavonoizi: 11,6 mg
  -resveratrol: 0,008 mg
  Taurin: 800 mg
  Ceai verde: 200 mg

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Flavitamin Taurin + Cu 100 caps.

Flavitamin Taurin + Cu 100 caps.

Supliment alimentar sub formă de capsule cu conţinut în taurină, cupru şi polifenoli.

30 alte produse din aceeași categorie: