Flavitamin Taurin + Carnasic A 100 caps. Mărește

Flavitamin Taurin + Carnasic A 100 caps.

Producator: Vita Crystal

Supliment alimentar sub formă de capsule cu conţinut în taurină, extract de rozmarin şi polifenoli.

More details

Lei 55.00

 •  "Pentru o minte proaspătă şi o memorie mai bună!" Îmbunătăţeşte fluxul sanguin cerebral şi elasticitatea capilarelor. 
  Principalele domenii de acţiune: 
  - circulaţia sanguină la nivel cerebral 
  - îmbunătăţirea memoriei 
  - cloasma 
  - elasticitatea capilară 
  Compoziţie: taurină, complex de bioflavonoide Flavin 7 (extract uscat de sâmburi de struguri roşii; extract uscat de seminţe de sorg; extract uscat de seminţe de mure; extract uscat de coji de cireşe negre, extract uscat de seminţe de coacăze negre, extract uscat de seminţe de coacăze roşii, extract uscat de coji de prune, extract de coji de mere), gelatină, ceai verde, extract de rozmarin. 
  Cercetări recente au confirmat ceea ce grecii antici cunoşteau cu mult timp în urmă: efectul protector cerebral al rozmarinului. Extractul de rozmarin conţine un principiu activ care are capacitatea de proteja creierul de efectul nociv exercitat de radicalii liberi. Compusul cunoscut sub denumirea de acid carnosic (CA), datorită capacităţii sale de a neutraliza radicalii liberi, ne poate apăra de boli cum ar fi accidentul vascular cerebral şi alte afecţiuni ale sistemului nervos, ca boala Alzheimer şi demenţa senilă, boli determinate de prezenţa toxinelor şi radicalilor liberi. Articole ştiinţifice publicate în „The Journal of Neurochemistry” şi „Nature Reviews Neuroscience” evidenţiază faptul că acidul carnosic are capacitatea de a activa un sistem prin care asigură protecţia neuronilor faţă de efectul nociv al radicalilor liberi formaţi la nivel cerebral. Cercetătorii consideră că rozmarinul, respectiv principiul activ al acestuia, au capacitatea de a împiedica îmbătrânirea creierului sănătos, respectiv de a menţine o minte proaspătă şi memorie ascuţită. Ameliorează circulaţia sanguină cerebrală şi elasticitatea capilară. Intervine în procesele cognitive cerebrale, asigurând o memorie proaspătă! Reduce riscul apariţiei cloasmei. 
  Mod de administrare: 3x1 capsule/zi. Capsulele se înghit cu multă apă. A nu se depăşi doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată şi un mod de viaţă sănătos!

  Principii nutritive în doza zilnică recomandată 3 capsule:
  Extract din rozmarin (acid carnasic): 7.5 mg
  Total polifenoli: 16.6 mg
  din care:
  -flavonoizi: 11.6 mg
  -resveratrol: 0,008 mg
  Taurin: 800 mg
  Ceai verde: 200 mg


Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Flavitamin Taurin + Carnasic A 100 caps.

Flavitamin Taurin + Carnasic A 100 caps.

Supliment alimentar sub formă de capsule cu conţinut în taurină, extract de rozmarin şi polifenoli.

30 alte produse din aceeași categorie: