Flavitamin Taurin + Ca 100 caps. Mărește

Flavitamin Taurin + Ca 100 caps.

Producator: Vita Crystal

Supliment alimentar sub formă de capsule cu conţinut în taurină, calciu şi polifenoli.

More details

Lei 44.00

 • Facilitează absorbţia fierului, ameliorează stările de insomnie, întăreşte oasele şi dinţii, îmbunătăţeşte activitatea sistemului nervos. 
  Principalele domenii de acţiune: 
  - facilitează absorbţia fierului 
  - ameliorează stările de insomnie
  - întăreşte oasele şi dinţii
  - îmbunătăţeşte activitatea sistemului nervos. 
  - are un rol esenţial în prevenirea osteoporozei 
  Compoziţie: taurină, carbonat de calciu, gelatină, ceai verde, complex de bioflavonoide Flavin 7 (extract uscat de sâmburi de struguri roşii; extract uscat de seminţe de sorg; extract uscat de seminţe de mure; extract uscat de coji de cireşe negre, extract uscat de seminţe de coacăze negre, extract uscat de seminţe de coacăze roşii, extract uscat de coji de prune, extract de coji de mere). 
  Calciul este cel mai abundent element mineral din organism. Din cele circa 1-1,5 kg de calciu conţinute în medie de corpul uman, 99% se găsesc la nivelul oaselor şi a dinţilor. Calciul este indispensabil formării acestora, dar intervine şi în procesul de coagulare, neurotransmisie şi contracţie musculară. Cea mai cunoscută acţiune a calciului este prevenirea osteoporozei. Calciul are rol şi în scăderea tensiunii arteriale, dar mecanismul de acţiune al acestui proces este foarte complicat şi încă nu este pe deplin elucidat. Nivelul calciului în sânge este reglat de hormonul produs de glanda paratiroidă, aportul scăzut de calciu determinând creşterea nivelului acestui hormon şi implicit creşterea tensiunii arteriale. Un aport ridicat de calciu poate însă avea efecte benefice la femei în perioada post-menopauză, în prevenirea afecţiunilor cardio-vasculare. Datorită proprietăţii sale de a reduce absorbţia oxalaţilor – prezenţi în majoritatea alimentelor – calciul poate contribui la scăderea riscului apariţiei calculilor renali. Cu toate acestea, persoanele care au avut în antecedente calculi renali (pietre la rinichi) sunt sfătuite să consulte un medic înaintea suplimentării regimului lor alimentar cu calciu, deoarece un aport prea ridicat al acestui element va avea efecte opuse celor prezentate mai sus. La nivelul tractului intestinal, calciul are capacitatea de a lega parţial grăsimile şi colesterolul. În acest sens, cercetări în domeniu sugerează utilizarea calciului în scopul facilitării reducerii nivelului de colesterol. Experimente efectuate pe animale au evidenţiat rolul calciului în formarea ovulului la femele. Cu toate că până în prezent rolul exact al calciului nu este pe deplin cunoscut, oamenii de ştiinţă sunt încrezători în faptul că cercetări viitoare vor evidenţia importanţa acestui element în funcţionarea ovarelor la om, permiţând tratarea unor disfuncţii cum ar fi ovarul polichistic. Prin diferite mecanisme de acţiune, calciul poate exercita şi un efect antitumoral la nivelul colonului. Majoritatea studiilor au arătat că o dietă bogată în calciu poate contribui la scăderea riscului apariţiei cancerului de colon. 
  Mod de administrare: 3x1 capsule/zi. Capsulele se înghit cu multă apă. A nu se depăşi doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată şi un mod de viaţă sănătos!

  Principii nutritive în doza zilnică recomandată 3 capsule:
  Carbonat de calciu: 400 mg DZR 50%
  Total polifenoli: 3,3 mg
  din care:
  -flavonoizi: 2.3 mg
  -resveratrol: 0,0016 mg
  Taurin: 800 mg
  Ceai verde: 200 mg

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Flavitamin Taurin + Ca 100 caps.

Flavitamin Taurin + Ca 100 caps.

Supliment alimentar sub formă de capsule cu conţinut în taurină, calciu şi polifenoli.

30 alte produse din aceeași categorie: