Medicannabis- Cannabis Sativa ulei 200 ml Mărește

Medicannabis- Cannabis Sativa ulei 200 ml

Producator: Vita Crystal

Medicannabis- Cannabis Sativa ulei 200 ml

More details

Lei 81.00

 • Uleiul de cânepă este singurul ulei în compoziţia căruia nu apar acizi graşi saturaţi, fiind format în proporţie de aproximativ 90% din acizi graşi nesaturaţi. 
  Conţine: acid linolic (omega-6) în proporţie de 50-60%, acid alfa-linolenic (omega-3) în procent de 15-20%. Raportul acid linolic/acid alfa linolenic, unic în combinaţie naturală, corespunde nevoii zilnice recomandate de acizi graşi. Alături de aceşti compuşi, uleiul de cânepă conţine circa 2-6% acid gamma-linolenic (GLA). În urmă cu zece ani, cercetătorii au descoperit existenţa unor receptori ai canabinoidelor la nivel cerebral. Aceşti receptori au fost identificaţi în special la nivelul sistemului nervos central şi al sistemului imunitar.
  Aşa numitele „canabinoide endogene”, substanţe asemănătoare canabisului, formează obiectul cercetărilor recente. Aceşti compuşi pot fi sintetizaţi şi de către organism. La nivel cortical joacă un rol important în favorizarea contactelor interneuronale, înlesnind procesele de memorie şi cognitive. De ce cânepa ( Cannabis sativa) nu este ilegală?
  Seminţele de cânepă obţinute prin hibridare (Cannabis sativa = cânepă utilă) nu conţin THC, din care cauză nu are efecte de alterare a conştienţei, dar prezintă numeroase alte efecte pozitive. Extractul seminţelor corespunde prevederilor normelor şi reglementărilor europene. 
  Care sunt domeniile în care se manifestă efectul benefic al seminţelor de cânepă? Influenţează pozitiv activitatea organelor, stimluează sistemul imunitar.
  Utilizare: doza zilnică recomandată este 1-2 x 2 ml/zi.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Medicannabis- Cannabis Sativa ulei 200 ml

Medicannabis- Cannabis Sativa ulei 200 ml

Medicannabis- Cannabis Sativa ulei 200 ml

30 alte produse din aceeași categorie: