Nano silver - Argint coloidal 500ml Mărește

Nano silver - Argint coloidal 500ml

Producator: Vita Crystal

Argint coloidal 500ml

More details

Lei 50.00

 • Argintul este un metal preţios folosit din timpuri străvechi. Pentru organismul uman, este un element indispensabil, efectele sale benefice erau cunoscute de grecii şi romanii antici. De ce poate să fie terapeutic consumul argintului coloidal?
  Rezultatele cercetătorilor au demonstrate că are rezistenţă faţă de 650 de agenţi patogeni, care îi distruge în mai puţin de şase minute, fapt relatat în revista Science Digest (1978/03). Antibioticul, în schimb, poate anihila cel mult o jumătate de duzină, în cel mai bun caz. Nu distruge bacteriile folositoare din colon, deoarece se absoarbe în intestine subţirel. În principiu, e capabil să asigure protecţie antibacteriană, fără efecte secundare, În grădină îl putem folosi la tratarea plantelor împotriva ciupercilor şi bacteriilor, îl putem folosi ca dezinfectant pentru apa potabilă şi pentru locuinţă.
  Consumarea solutiei de ragint coloidal, de bună calitate, s-a dovedit folositoare în tratarea următoarelor boli:
  Sindromul Lyme, pneumonia, candida, imfamarea ochilor, urechilor, a gurii şi gâtului, gripă, herpes, gastrită, pe răni externe, eczema, pe iritaţii, muşcături de insect, negi, se poate flosi cu succes şi în cazul inflamaţilor de piele. Întăreşte sistemul imunitar şi ajută la dezvoltarea fătului, regenerează oasele.


  Compoziţie: Apă filtrată într-o instalţie de tratament al apei cu cartuse de carbon activ argintat, purificată prin osmoză inversă şi extract de sâmburi de grapefruit. 'Mărimea particulelor coloidului de argint din compoziţia este de 1-100 nanometri. Pe baza controlului PPM s-a determinat concentraţia produsului, ca fiind de 20-25 PPM (un milion de molecule de apă conţin 20-25 nanoparticule de coloid de argint insolubil). Se va agita înainte de întrebuinţare, deoarece în cursul depozitării se poate forma un precipitat şi supernatant fin. Aceste modificări nu influenţează compoziţia produsului, respective nu au efecte negative asupra stării de sănătate. Experienţa a 100 de ani de utilizare ne arată că produsul nu prezintă efecte nocive asupra sănătăţii." 


  Mod de administrare: 20-50 ml/zi

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Nano silver - Argint coloidal 500ml

Nano silver - Argint coloidal 500ml

Argint coloidal 500ml

30 alte produse din aceeași categorie: