Crystal Anion absorbant extra 9 bucati Mărește

Crystal Anion absorbant extra 9 bucati

Producator: Vita Crystal

Absorbante extra cu anioni

More details

Lei 20.00

 • Ingrijiti-va corpul mai ales cand este vulnerabil
  Noua senzaţie de prospeţime
  Structura celor 7 straturi ale absorbantului:
  1. Strat subţire de bumbac care asigură ultra confort
  2. Suprafaţă anionică care neutralizează bacteriile şi mirosurile neplăcute
  3. Strat care permite circularea aerului
  4. Substanţă puternic absorbantă, care împiedică umectarea suprafeţei
  5. Strat de bumbac ultra subţire care asigură o senzaţie de prospeţime şi confort
  6. Strat inferior care permite aerarea
  7. Strat de fixare special adaptabil condiţiilor de mişcare ale corpului uman

  Dacă spunem că avem nevoie de aer curat, avem de fapt nevoie de mai mulţi anioni!
  O dată cu dezvoltarea civilizaţiei, respectiv datorată urbanizării pe scară largă, mediul de viaţă al omului a devenit din ce în ce mai aglomerat şi poluat. Ca efect al poluării continue, numărul anionilor din atmosfera oraşelor mari a scăzut la un procent de 20%. Din păcate, acest fenomen influenţează starea de sănătate atât prin expunere de scurtă durată (incidenţa infecţiilor bacteriene) cât şi pe termen lung (infecţii respiratorii şi ale tractului digestiv). În natură, o concentraţie ridicată de anioni întâlnim în mediile bogate în substanţe vegetale şi minerale. Acest fenomen îl putem observa atunci când facem o plimbare în munţi, pe dealuri sau vizităm anumite peşteri. În aceste condiţii avem o stare generală mult mai bună, iar aerul îl simţim ca fiind mai curat şi mai proaspăt. Toate acestea se datorează efectului bactericid al anionilor. 
  În asemenea medii curate concentraţia anionilor este de 2500-4000/cm3. 
  La cascada Yosemite din SUA concentraţia anionilor atinge 100.000/cm3, pe când pe autostrada din vecinătatea oraşului Los Angeles avem o concentraţie de doar 100 anioni/cm3. 
  „Dacă spunem că avem nevoie de aer curat, avem de fapt nevoie de mai mulţi anioni!”
  Dacă într-un mediu dat, mărim concentraţia anionilor, randamentul cu care putem lucra se dublează, starea noastră generală înregistrează o ameliorare spontană, cu alte cuvinte avem o senzaţie de prospeţime şi vigoare sporită. Din aceste motive oamenii care trăiesc în zonele montane sunt mai sănătoşi şi longevivi.
  Organizaţia Mondială a Sănătăţii (WHO) recomandă o concentraţie în anioni de cel puţin 1000/cm3 necesară unui mod de viaţă sănătos. 
  Ce sunt anionii?
  Anionii sunt ionii încărcaţi cu sarcină negativă. O particulă primeşte sarcină negativă, dacă numărul electronilor din compoziţie îl întrece pe cel al protonilor. Absorbantul Crystal Anion este prevăzut cu o bandă specială, care asigură eliberarea anionilor în condiţiile în care suprafaţa este umectată sau încălzită. În urma contactului cu lichide, această bandă poate elibera un număr de peste 5000 anioni/cm3.
  Aceşti ioni inhibă multiplicarea bacteriilor, scăzând astfel riscul apariţiei infecţiilor vaginale. Datorită tuturor caracteristicilor menţionate, anionii sunt deosebit de utili în scopul menţinerii igienei intime. Alte absorbante tradiţionale nu sunt prevăzute cu un asemenea strat anionic. Această bandă anionică conţine un cristal mineral special, numit turmalină, în compoziţia căruia se găsesc numeroase tipuri de substanţe minerale. Turmalina ajută la fixarea mirosurilor neplăcute, precum şi la neutralizarea bacteriilor şi ciupercilor. Ionii încărcaţi negativ intră în reacţie cu paraziţii, pe care îi neutralizează, exercitând astfel un efect antibacterian natural, care asigură starea de sterilitate şi prospetime

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Crystal Anion absorbant extra 9 bucati

Crystal Anion absorbant extra 9 bucati

Absorbante extra cu anioni

30 alte produse din aceeași categorie: