SilhouetteHelp 225g Mărește

SilhouetteHelp 225g

Producator: Zenyth Pharmaceuticals

Descoperă-ți silueta! Puterea plantelor dublată de puterea inozitolului! pentru o siluetă de invidiat!

SilhouetteHelp, ceai natural pentru slăbit

More details

Lei 49.20

 • SilhouetteHelp este un supliment alimentar sub formă de ceai din plante medicinale, cu adaos de inozitol (inclus în complexul vitaminelor B). Ceaiul este un adjuvant prețios în curele de slăbire, protector hepatic, revigorant și detoxifiant.

  Administrat în completarea unei diete, ceaiul SilhouetteHelp contribuie la:

  • Reglarea și menținerea greutății corporale în timp.
  • Arderea grăsimilor excedentare.
  • Menținerea în limite normale a colesterolului și glicemiei.
  • Detoxifierea și protecția ficatului.
  • Stimularea circulației periferice.
  • Îmbunătățirea digestiei și reducerea durerilor abdominale.
  • Eliminarea asteniei şi reducerea oboselii.

  ATENȚIE! A slăbi mai mult de 3-4 kilograme pe lună poate fi periculos pentru sănătate. Pot apărea tulburări metabolice și chiar așa-numitul fenomen yo-yo: kilogramele pierdute se vor pune rapid la loc, imediat ce s-a renunțat la cură.

  Cu ceaiul SilhouetteHelp vei slăbi sănătos, fără să îți pui în pericol sănătatea!
  SilhouetteHelp NU DĂ DEPENDENŢĂ! Nu conţine crușin, senna sau alte plante laxativ-purgative puternice, care ar putea da dependență!
  SilhouetteHelp NU CONŢINE SUBSTANŢE INTERZISE(amfetamină, efedrină, hormoni etc.).

  Vei slăbi și pentru că în SilhouetteHelp se găsește un INGREDIENT FOARTE SPECIAL: inozitolul!
  SilhouetteHelp este fortifiat cu inozitol, un ingredient special cu proprietăți lipotropice (topește grăsimile).

  Compozitie:

  Puterea plantelor dublată de inozitol

  SilhouetteHelp este cu totul diferit de alte produse de slăbit! Este un ceai în care puterea plantelor este dublată de inozitol (inclus în grupul vitaminelor B).

  Inozitolul – Ingredientul special din SilhouetteHelp

  Inozitolul este un agent lipotropic, unul dintre cei mai puternici inamici ai grăsimilor. Studiile clinice au arătat că inozitolul reduce pofta de mâncare și, de asemenea, are un efect favorabil în tulburările de comportament alimentar, așa cum este bulimia.

  Schinduf (Trigonella foenum-graecum)

  Schinduful este un miracol al naturii. Legendele spun că schinduful a fost adus pe pământ de zeiţa Isis pentru a le reda femeilor sănătatea, cheful de viaţă şi puterea de seducţie. Schinduful accelerează metabolismul, fiind util chiar şi în cazurile în care kilogramele în plus au cauză tiroidiană.

  Păpădie (Taraxacum officinale)

  Păpădia este unul dintre cele mai bune diuretice şi depurative naturale. Datorită proprietăților sale diuretice, păpădiacontribuie la eliminarea retențiilor de apă din țesuturi, ceea ce este foarte important într-o cură de slăbire. De asemenea, păpădia stimulează digestia și ajută ficatul să elimine toxinele și bila să metabolizeze grăsimile.

  Ceai verde (Camellia sinensis)

  Ceaiul verde este duşman aprig al kilogramelor în plus. Ceaiul verde contribuie la asimilarea lentă a carbohidraților. De asemenea, frunzele de ceai verde conțin taninuri, substanțe cu efect astringent, care stimulează digestia, reglează tranzitul intestinal, contribuie la eliminarea toxinelor și la arderea kilogramelor în plus.

  Cătină (Hippophae rhamnoides)

  Fructele de cătină te ajută să îţi păstrezi energia, chiar dacă ţii cură de slăbire. Cătina are acțiune vitaminizantă, antioxidantă, antiinflamatoare. Fructele de cătină sunt utilizate în scopuri terapeutice datorită conținutului lor bogat în vitamine în anemie, astenie, boli digestive, diaree.

  Rădăcină de lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra)

  Rădăcina de lemn-dulce este un tonic şi un diuretic sănătos. Proprietățile tonice ale lemnului-dulce fac cura de slăbire mai ușoară. Datorită lemnului-dulce, SilhouetteHelp are un gust dulceag, nefiind nevoie de zahăr sau alţi îndulcitori pentru a-l bea.

  Frunze de Gymnema (Gymnema sylvestre)

  Gymnema este cunoscută în medicina indiană Ayurveda ca fiind „cea care distruge zahărul“, scade pofta de dulce. Studii recente au dovedit că gymnema inhibă papilele gustative sensibile la dulce, fiind de neînlocuit în curele de slăbire.

  Coriandru (Coriandrum sativum)

  Coriandrul descompune grăsimile, spun studiile, fiind util în curele de slăbire pentru înlăturarea celulitei. În același timp, coriandrul îmbunătățește digestia prin stimularea sucurilor gastrice și împiedică apariția balonărilor și a gazelor intestinale.

  Frunze de afin (Vaccinium myrtillus)

  Frunzele de afin limitează producţia de insulină, cea care intervine în procesul de îngrăşare prin stocarea zaharurilor sub formă de grăsimi.

  Administrare:

  SilhouetteHelp se administrează sub formă de ceai, în cure de slăbire de 1-3 luni. Cu ajutorul produsului SilhouetteHelp puteți slăbi fără să vă puneţi sănătatea în pericol. Efectul se menține atât timp cât produsul este integrat într-o cură de slăbire.

  Mod de preparare:

  În 1-1,5 litri de apă clocotită se pun 3 lingurițe dozatoare de ceai SilhouetteHelp și se mai fierb 2 minute, după care ceaiul se acoperă, se lasă la răcit, se strecoară și se bea neîndulcit, pe parcursul întregii zile.
  Administrat înainte de masă, SilhouetteHelp contribuie la scăderea poftei de mâncare.
  Dacă nu dorești să prepari tot ceaiul odată, îți poți pregăti câte o cană de ceai de 2-3 ori pe zi, din câte o linguriță dozatoare la 300-400 mp apă.

  Doze uzuale:

  3 lingurițe dozatoare rase pe zi (15 g), sub formă de ceai, administrat în reprize, pe parcursul întregii zile, de preferință înaintea meselor principale.
  Doza maximă recomandată: 4 lingurițe pe zi (20 g).

  Precauții/contraindicații: pentru copii sub 12 ani, femei gravide sau care alăptează, persoane cu afecțiuni grave sau care au suferit intervenții chirurgicale recente, persoane cu alergie la oricare dintre ingrediente se va cere sfatul medicului înainte de utilizarea acestui produs. Produsul conține cofeină, component al ceaiului verde, de aceea se recomandă consumul cu precauție în cazul hipertensivilor.

  SilhouetteHelp este un supliment alimentar.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

SilhouetteHelp 225g

SilhouetteHelp 225g

Descoperă-ți silueta! Puterea plantelor dublată de puterea inozitolului! pentru o siluetă de invidiat!

SilhouetteHelp, ceai natural pentru slăbit

30 alte produse din aceeași categorie: