LiverHelp 180gr Mărește

LiverHelp 180gr

Producator: Zenyth Pharmaceuticals

Formulă complexă pentru sănătatea ficatului. Primul hepatoprotector cu armurariu și ghințură

LiverHelp, ceai detoxifiant și hepatoprotector, flacon cu 180 g/360 g pulbere din plante

More details

Lei 49.20

 • LiverHelp este un detoxifiant și hepatoprotector 100% natural, sub formă de ceai din plante medicinale.
  Nu conține aditivi chimici, conservanți sau îndulcitori artificiali!

  Ingrediente: fructe de armurariu, păpădie, flori de trifoi roșu, rădăcină de ghințură albastră, rădăcină de lemn-dulce.

  Ficatul, un organ vital mereu agresat! LiverHelp vine în ajutorul ficatului!

   

  LiverHelp conține cinci dintre cele mai renumite plante medicinale pentru sănătatea ficatului și a tractului digestiv. O cură de detoxifiere cu ceaiul LiverHelp are următoarele beneficii pentru sănătate:

  • Stimularea detoxifierii ficatului.
  • Asigurarea sănătății și a bunei funcționări a ficatului.
  • Atenuarea sau eliminarea stărilor de oboseală fizică sau intelectuală.
  • Menținerea în limite normale a colesterolului și glicemiei.
  • Menținerea în limite normale a transaminazelor.
  • Îmbunătățirea digestiei prin stimularea funcției biliare, eliminarea senzației de greață și a vărsăturilor care apar după mese.
  • Menținerea sănătății sistemului imunitar.
  • Păstrarea aspectului sănătos al pielii.
  • Eliminarea retenției de apă din țesuturi.

  Compozitie:

  Ficatul este uzina de detoxifiere a organismului și trebuie să detoxifice, să recicleze și să regenereze toate substanțele care ajung în organism, pentru a ne menține sănătoși! Doar că ficatul mai obosește și el uneori și atunci are nevoie de ajutor.
  Ajutorul vine de la LiverHelp, ceai natural din plante medicinale care ajută la protejarea și detoxifierea ficatului.

  Știai că ficatul detoxifică 1,5 litri de sânge pe minut, ceea ce înseamnă peste 2.000 de litri de sânge pe zi?

  Armurariu(Silybum marianum)

  Armurariul este unul dintre cei mai puternici aliați ai sănătății ficatului. Denumit popular „salvatorul ficatului“, armurariul are acțiune hepatoprotectoare, antioxidantă, detoxifiantă. Substanța activă din armurariu este silimarina, demonstrată ca un puternic detoxifiant și tonic al ficatului. Silimarina protejează ficatul, mărește capacitatea de regenerare a celulelor ficatului și ajută la detoxifierea multor substanțe toxice.

  Păpădie (Taraxacum officinale)

  Cunoscută drept „planta care știe a le vindeca pe toate“, păpădia este unul din cele mai bune remedii naturale pentru drenajul hepato-biliar și curățarea sângelui. Are acțiune depurativă, decongestivă, colagogă și coleretică. Contribuie la eliminarea uraților și a microcalculilor renali, precum și la eliminarea retenției de apă din țesuturi. Păpădia contribuie și la îmbunătățirea digestiei și a tranzitului intestinal.

  Trifoi roșu (Trifolium pratense)

  Trifoiul roșu completează acțiunea detoxifiantă a ceaiului LiverHelp și de asemenea contribuie la eliminarea retenției de apă. S-a demonstrat că acidul salicilic din această plantă îi conferă proprietăți analgezice și antiinflamatoare, iar alte ingrediente active sunt utile în combaterea unor bacterii patogene.

  Lemnul-dulce (Glycyrrhiza glabra)

  Lemnul-dulce are o îndelungată tradiție ca aliat al ficatului în combaterea toxinelor, iar studiile moderne au demonstrat efecte benefice și în alte probleme hepatice. Datorită proprietăților diuretice, lemnul-dulce îmbunătățește procesul de eliminare a toxinelor din organism. Îmbunătățește digestia și peristaltismul intestinal. Lemnul-dulce are un gust natural dulceag, motiv pentru care ceaiul LiverHelp are un gust natural foarte bun. LiverHelp nu este amar, așa cum sunt, de regulă, ceaiurile hepatice!

  Ghințura albastră (Gentiana asclepiadea)

  Denumită popular „căpitanul buruienilor de leac“, ghințura albastră este un excelent drenor hepato-biliar. Ghințura stimulează regenerarea ficatului, îmbunătățește digestia, are acțiune helmintică (antiparazitară), antiseptică și antiinflamatoare. Ghințura albastră este un ajutor eficient în perioadele de convalescență. De asemenea conține principii active amare (în primul rând amarogentina) cu acțiune tonică.

  Protejează-ți ficatul și întregul organism printr-o cură de detoxifiere și regenerare hepatică cu ceaiul LiverHelp!

  Administrare:

  În caz de afectare minoră a ficatului (steatoză hepatică, ficat obosit), precum și preventiv, pentru păstrarea sănătății, se face o cură de detoxifiere a ficatului de 3 luni, o dată sau de două ori pe an.

  În caz de afectare gravă a ficatului este necesară o cură de regenerare hepatică de 3-6 luni. Cura de regenerare se poate repeta după o pauză de 1-2 luni.

  LiverHelp poate fi administrat și ocazional, în stări de extenuare fizică sau intelectuală, în caz de grețuri, stări de vomă, după excese alimentare sau de alcool.

  Ceaiul se consumă neîndulcit, în două-trei reprize zilnice.

  LiverHelp poate fi consumat pe perioade mai lungi, ca produs de întreținere și detoxifiere a ficatului și a aparatului digestiv.

  Mod de preparare:

  În 1-1,5 litri de apă clocotită se pun 2-3 lingurițe dozatoare de ceai LiverHelp, se fierb 1-2 minute, după care ceaiul se acoperă, se lasă la răcit, se strecoară și se bea neîndulcit. Dacă nu dorești să prepari tot ceaiul odată, îți poți pregăti câte o cană de ceai de 2-3 ori ori pe zi, din câte o linguriță dozatoare la 300-400 ml apă.

  Important! În situațiile în care nu ai posibilitatea să îți preparați ceaiul sau dacă nu ai voie să consumi multe lichide, poți consuma pulberea de LiverHelp ca atare: 3-4 g de pulbere se țin sub limbă 10-15 minute, apoi se înghit cu un pahar cu apă.

  Doze uzuale:

  Adulți și copii peste 12 ani: 2-3 lingurițe dozatoare pe zi (8-12 g) în cure de detoxifiere, 3-4 lingurițe dozatoare pe zi (12-16 g) în cure de regenerare hepatică.
  Copii 4-12 ani: 1 linguriță dozatoare pe zi (4 g), la recomandarea medicului.
  Doza maximă recomandată: 5 lingurițe pe zi (20 g).

  Precauții/contraindicații: pentru copii sub 12 ani, femei gravide sau care alăptează, persoane cu afecțiuni grave sau care au suferit intervenții chirurgicale recente, persoane cu alergie la oricare dintre ingrediente se va cere sfatul medicului înainte de utilizarea acestui produs.

  LiverHelp este un supliment alimentar.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

LiverHelp 180gr

LiverHelp 180gr

Formulă complexă pentru sănătatea ficatului. Primul hepatoprotector cu armurariu și ghințură

LiverHelp, ceai detoxifiant și hepatoprotector, flacon cu 180 g/360 g pulbere din plante

30 alte produse din aceeași categorie: