ColonHelp Probiotic Forte 240gr Mărește

ColonHelp Probiotic Forte 240gr

Producator: Zenyth Pharmaceuticals

2 în 1: Prebiotice și probiotice într-un singur produs. Detoxifiere și imunitate la superlativ

ColonHelp Probiotic Forte, prebiotic și probiotic natural, flacon cu 240 g pulbere din plante

More details

Lei 69.20

 • ColonHelp Probiotic Forte este un supliment alimentar 100% natural, o versiune de ColonHelp destinată echilibrării florei intestinale. Pe lângă fibre de in și psyllium, în ColonHelp Probiotic Forte au fost adăugate inulină pentru efectul prebiotic și un complex probiotic.

  Beneficiile fibrelor prebiotice, dublate de acțiunea probioticelor

  • Protejarea şi refacerea florei intestinale.
  • Menţinerea bunei funcţionări a sistemului imunitar.
  • Eliminarea toxinelor și resturilor alimentare de pe pereții colonului și ai tubului digestiv.
  • Reglarea tranzitului intestinal şi normalizarea frecvenţei scaunelor.
  • Îmbunătățirea digestiei şi reducerea balonărilor.
  • Reducerea intoleranţei la lactoză.
  • Stimularea absorbției optime a mineralelor.

  Compozitie:

  Ingrediente 100% naturale, pentru detoxifiere și echilibrarea florei intestinale

  ColonHelp Probiotic Forte este un produs 100% natural, pe bază de fibre din semințe de in, tărâţe de psyllium, inulină, mentă, anason, chimen, fenicul, argilă şi cinci culturi probiotice, care acţionează sinergic pentru refacerea florei intestinale, reglarea tranzitului intestinal, detoxifierea organismului.

  Nu conţine conservanți, coloranți, alți aditivi chimici sau organisme modificate genetic!

  Semințe de in (Linum usitatissimum)

  Unul dintre cele mai apreciate remedii naturale de mii de ani, semințele de in sunt foarte bogate în fibre, care prin efectul prebiotic ajută la menținerea echilibrului florei intestinale. Pe măsură ce flora intestinală se reface, procesele digestive se îmbunătățesc – dispar balonările, tranzitul se normalizează.

  Tărâțe de psyllium (Plantago ovata)

  Cea mai bună sursă de fibre solubile, psylliumul stimulează dezvoltarea florei bacteriene benefice din colon. În același timp, fibrele de psyllium au un rol esențial în detoxifierea organismului, reglarea tranzitului și a altor probleme gastrointestinale asociate inflamării și iritării mucoasei intestinale.

  Inulină din rădăcină de cicoare(Cichorium intybus)

  Inulina deține secretul florei intestinale echilibrate. De departe cel mai cunoscut și utilizat prebiotic, inulina este esențială în orice cură de refacere a florei intestinale și îmbunătățire a digestiei. Inulina nu este digerată de enzimele care digeră în mod normal amidonul. Pentru că trece prin stomac şi duoden fără a fi digerată, inulina poate fi utilizată de către bacteriile intestinale pentru a se înmulți. Deoarece în timpul digestiei, inulina nu este descompusă în monozaharide, nu creşte glicemia şi poate fi utilă și persoanelor cu diabet.

  Mentă (Mentha piperita)

  Menta este apreciată în medicina tradițională drept cel mai eficient și rapid remediu împotriva diareei. Menta îmbunătățește digestia, are un efect relaxant asupra musculaturii intestinale. Menta acționează sinergic cu celelalte ingrediente din ColonHelp Probiotic Forte și contribuie la reducerea balonărilor și a senzației de disconfort abdominal.

  Anason (Pimpinella anisum)

  Anasonul este un foarte eficient tonic digestiv, precum și antibacterian și antiseptic general. Semințele de anason stimulează peristaltismul intestinal şi secreţiile digestive (salivară, gastrică, intestinală, pancreatică), are rol carminativ (ușurează evacuarea gazelor intestinale) și antispasmodic. Este indicat de asemenea în cazul digestiilor lente, colicilor abdominale.

  Chimen (Carum carvi)

  Semințe cu puteri miraculoase, care ni se descoperă continuu de mii de ani, chimenul acționează cu precădere în probleme digestive: indigestii, balonări, toxiinfecții alimentare, colite. Efectul antispastic asupra musculaturii digestive și de calmare a crampelor abdominale face din semințele de chimen un ingredient important în compoziția ColonHelp Probiotic Forte.

  Fenicul (Foeniculum vulgare)

  Foarte bogate în uleiuri volatile și în substanțe active cu efect carminativ, antispastic și antiinflamator, semințele de fenicul incluse în compoziția ColonHelp Probiotic Forte contribuie la îmbunătățirea digestiei, reducerea balonărilor și a disconfortului abdominal provocat de acestea. Efectul antiinflamator asupra peretelui intestinal este foarte important pentru buna funcționare a proceselor biochimice din intestin.

  Argilă

  Remediu foarte apreciat încă din Antichitate, argila are efect antibacterian și antiseptic asupra tubului digestiv, stimulează procesele de detoxifiere intestinală și hepatică. De asemenea, fiind bazică, argila contribuie la reglarea pH-ului din organism.

  Administrare:

  ColonHelp Probiotic Forte se administrează în cure de detoxifiere şi refacere a florei intestinale de 1-3 luni, o dată sau de două ori pe an. Se recomandă o primă cură completă de 3 luni. ColonHelp Probiotic Forte se administrează înainte sau după masă, amestecat cu 200 ml de lactate fermentate (iaurt, sana, lapte bătut) pentru efecte maxime, iar în lipsa acestora cu apă, suc de fructe sau legume.

  În medicațiile cronice se recomandă consumul ColonHelp Probiotic Forte la două ore după administrarea medicamentelor.
  ColonHelp Probiotic Forte poate fi consumat pe termen lung ca supliment de fibre în alimentație (4-8 g) pe zi.

  IMPORTANT! La scurt timp după administrare consumați obligatoriu 400 ml apă. Pe parcursul curei, consumul de apă/lichide trebuie să fie de 1,5-2 litri/zi. Produsul poate fi consumat și seara, cu condiția să aveți grijă să beți suficientă apă. Fibrele consumate fără o cantitate suficientă de lichide pot produce constipație.

  Doze uzuale:

  Copii peste 12 ani şi adulţi: 1-2 lingurițe dozatoare pe zi (8-16 g/zi).
  Doza maximă: 3 lingurițe pe zi (24 g).

  Informații nutriționale

  Conținut nutriționalPer porție de servire (8 g)Per 100 g produs
  Calorii 28,2 kcal 353 kcal
  Lipide totale 1,60 g 20,60 g
  Proteine 1,10 g 13,50 g
  Glucide totale, din care: 4,30 g 53,70 g
  - Fibre totale, din care: 4,00 g 50,40 g
    * Fibre solubile 2,00 g 24,80 g
    * Fibre insolubile 2,00 g 25,60 g

  Precauții/contraindicații: pentru copii sub 12 ani, femei gravide sau care alăptează, persoane cu afecțiuni grave sau care au suferit intervenții chirurgicale recente, persoane cu alergie la oricare dintre ingrediente se va cere sfatul medicului înainte de utilizarea acestui produs.

  ColonHelp Probiotic Forte este un supliment alimentar.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

ColonHelp Probiotic Forte 240gr

ColonHelp Probiotic Forte 240gr

2 în 1: Prebiotice și probiotice într-un singur produs. Detoxifiere și imunitate la superlativ

ColonHelp Probiotic Forte, prebiotic și probiotic natural, flacon cu 240 g pulbere din plante

30 alte produse din aceeași categorie: