ColonHelp 240g Mărește

ColonHelp 240g

Producator: Zenyth Pharmaceuticals

ColonHelp Clasic, detoxifiant și reglator intestinal, 100% natural!

More details

Lei 49.20

 • ColonHelp este un detoxifiant și reglator intestinal, pe bază de fibre (semințe de in și psyllium) și plante detoxifiante.

  Nici o altă soluție de detoxifiere nu îți poate aduce toate beneficiile pe care ți le aduce ColonHelp:

  • Detoxifierea blândă a organismului.
  • Normalizarea tranzitului intestinal, fiind un produs util atât în constipație, cât și în diaree.
  • Îmbunătățirea digestiei și reducerea balonării.
  • Menținerea greutății corporale.
  • Păstrarea în limite normale a colesterolului și glicemiei.
  • Refacerea florei intestinale.
  • Menținerea funcționării normale a sistemului imunitar.
  • Menținerea funcției normale a ficatului.
  • Eliminarea stărilor de oboseală și extenuare.
  • Și multe alte beneficii, de care te vei convinge doar urmând o cură completă de ColonHelp!

  Plus beneficiile unei doze considerabile de omega 3 din semințele de in:

  • Funcționarea normală a aparatului cardiovascular.

  1900 mg omega 3 (acid alpha-linolenic) / doza zilnică de ColonHelp

  ColonHelp are o formulă unică, bazată pe două dintre cele mai bune surse de fibre: semințele de in și psyllium. Prin conținutul său bogat în fibre, odată consumat, ColonHelp crește de câteva ori în volum prin absorbția apei și, asemenea unui burete delicat, adună toxinele din colon și le elimină. Primul efect al fibrelor ColonHelp este detoxifierea organismului.

  Compozitie:

  O rețetă pentru sănătatea ta: 7 ingrediente de cea mai bună calitate

  ColonHelp este o formulă originală Zenyth, din ingrediente 100% naturale, de cea mai bună calitate, culese din zone nepoluate, care acţionează sinergic pentru sănătatea ta! În timp ce fibrele din seminţele de in şi tărâţele de psyllium contribuie la reglarea tranzitului intestinal, chimenul, coriandrul, oregano şi pătrunjelul ajută la îmbunătăţirea digestiei şi la reducerea balonărilor, iar argila are rolul de a lega şi elimina toxinele.

  Semințe de in (Linum usitatissimum)

  Unul dintre cele mai sănătoase alimente, intens studiate pentru conținutul de fibre și omega 3. Datorită fibrelor, semințele de in au efect detoxifiant, laxativ și de stimulare a digestiei. Odată ingerate, semințele de in absorb apă, formează un bol în tubul digestiv, care împinge materiile reziduale din colon, având efect de drenare. În același timp, semințele de in conțin aproximativ 41% grăsimi din seria acizilor omega 3 (acid alpha-linolenic), cu efecte extraordinare în menținerea sănătății cardiovasculare.

  Tărâțe de psyllium (Plantago ovata)

  Cea mai bună sursă de fibre solubile, care depășește cu mult uzitata fibră de ovăz. Odată ajunse în colon, tărâțele de psyllium formează un mucilagiu care absoarbe și elimină substanțele toxice. Acțiunea fibrelor de psyllium este mecanică, organismul nu le asimilează, ci le utilizează doar ca laxativ. Fibrele solubile din psyllium blochează resorbția grăsimilor și a zahărului la nivel intestinal.

  Chimen (Carum carvi)

  Excelent stimulent al secrețiilor gastrice și digestiei.Chimenul este un bun antiseptic gastric și intestinal, antiinflamator intestinal, de asemenea combate inflamațiile intestinale și, în mod special, balonările.

  Pătrunjel (Petroselinum crispum)

  De neînlocuit în curele de detoxifiere. Pătrunjelul este recunoscut pentru proprietățile sale detoxifiante, de eliminare a retențiilor de apă din țesuturi și de îmbunătățire a digestiei. Pătrunjelul reglează aciditatea gastrică, fiind indicat persoanelor care au o dietă bogată în alimente acide (carne, mezeluri, brânzeturi).

  Coriandru (Coriandrum sativum)

  Deosebit de eficient în tulburări digestive (balonări, indigestii). Coriandrul este recomandat pentru eliminarea gazelor intestinale și balonărilor, în general pentru îmbunătățirea digestiei – uleiul volatil de coriandru stimulând secreția sucurilor gastrice.

  Oregano (Origanum vulgare)

  Antibacterian și detoxifiant natural eficace. Oregano este un bun adjuvant pentru digestie, recomandat pentru calmarea durerilor de stomac încă de pe vremea lui Hippocrate. Oregano este în același timp și un bun remediu în lupta contra agenților patogeni ingerați o dată cu alimentele.

  Argilă

  Lutul miraculos, purificator și detoxifiant excepțional.Argila este recunoscută pentru capacitatea sa mare de a lega toxinele. Prin conținutul de minerale, argila curăță sângele de toxine și contribuie la normalizarea tranzitului intestinal.

  Administrare:

  ColonHelp se administrează în cure de detoxifiere de 1-3 luni, o dată sau de două ori pe an. Se recomandă o primă cură completă de 3 luni. ColonHelp se administrează înainte sau după masă, amestecat cu 200 ml lichide, de preferință iaurt pentru efecte maxime, iar în lipsa acestuia, cu apă, suc de fructe sau legume.

  În curele de slăbire, produsul trebuie consumat cu 20-30 de minute înainte de masă, pentru reducerea senzației de foame.

  În medicațiile cronice se recomandă consumul ColonHelp la două ore după administrarea medicamentelor.

  ColonHelp poate fi consumat pe termen lung ca supliment de fibre în alimentație (4-8 g) pe zi.

  IMPORTANT! La scurt timp după administrare consumați obligatoriu 400 ml apă. Pe parcursul curei, consumul de apă/lichide trebuie să fie de 1,5-2 litri/zi. Produsul poate fi consumat și seara, cu condiția să aveți grijă să beți suficientă apă. Fibrele consumate fără o cantitate suficientă de lichide pot produce constipație.

  Doze uzuale:

  Adulți: 1-3 lingurițe dozatoare pe zi (8-24 g/zi).
  Tineri 12-18 ani: 1 linguriță dozatoare pe zi (8 g).
  Doza maximă: 4 lingurițe pe zi (32 g).

  Informații nutriționale

  Conținut nutrițional Per porție de servire (8 g) Per 100 g produs
  Calorii 40 kcal 500 kcal
  Lipide totale 1,69 g 21,15 g
  - Omega 3 0,88 g 11 g
  Proteine 1,188 g 14,86 g
  Glucide totale, din care: 4,85 g 60,64 g
   – Fibre totale, din care: 4,32 g 54 g
    * Fibre solubile 2,18 g 27,25 g
    * Fibre insolubile 2,14 g 26,75 g
  Sodiu 0,0048 g 0,006 g

  Precauții/contraindicații: pentru copii sub 12 ani, femei gravide sau care alăptează, persoane cu afecțiuni grave sau care au suferit intervenții chirurgicale recente, persoane cu alergie la oricare dintre ingrediente se va cere sfatul medicului înainte de utilizarea acestui produs.

  ColonHelp este un supliment alimentar.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

ColonHelp 240g

ColonHelp 240g

ColonHelp Clasic, detoxifiant și reglator intestinal, 100% natural!

30 alte produse din aceeași categorie: