ArtroHelp Calm 28 cps Mărește

ArtroHelp Calm 28 cps

Producator: Zenyth Pharmaceuticals

Acțiune imediată în durere și stări inflamatorii

More details

Lei 39.00

 • ArtroHelp Calm este un supliment alimentar 100% natural, cu acțiune în durere și stări inflamatorii.
  Ingrediente: extracte standardizate din conuri de hamei, rădăcină de gheara-diavolului (Harpagophytum), scoarță de salcie, rădăcină de rhodiola, piper.

  • Are efect antiinflamator și analgezic.
  • Reduce senzația de „articulații rigide“.
  • Susține mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor.
  • Asigură starea de bine la persoanele cu diverse probleme articulare.

  Compozitie:

  Hamei (Humulus lupulus)

  Medicina tradițională orientală folosea hameiul în stări de anxietate, în tulburări ale sistemului nervos ca sedativ ușor. Astăzi, hameiul este utilizat în probleme articulare, s-a dovedit că această plantă reduce nivelul proteinei C-reactive, un important marker inflamator. De asemenea, s-a demonstrat că hameiul poate inhiba acțiunea COX 2, enzimă implicată în procesele inflamatorii.

  Gheara-diavolului (Harpagophytum procumbens)

  Gheara-diavolului sau Harpagophytum este un remediu clasic în medicina naturistă, folosit împotriva durerilor, efect datorat substanțelor analgezice şi antioxidante pe care le conține. Studii efectuate în Franța și Germania au arătat că Harpagophytum ajută la diminuarea durerilor și a inflamațiilor. Harpagophytum este de asemenea un bun adjuvant în entorse, luxații și fracturi.

  Scoarță de salcie (Salix alba)

  Cunoscută și ca „aspirina naturală“, salcia albă este un remediu recunoscut și folosit încă din vechime în stări inflamatorii. Studiile au arătat că nu doar acidul salicilic din salcia albă este responsabil pentru efectele antiinflamatoare și analgezice, ci o întreagă gamă de substanțe active care acționează sinergic: polifenoli, flavonoizi, antioxidanți.

  Rădăcină de rhodiola (Rhodiola rosea)

  Adaptogen natural deosebit, rhodiola este recomandată pentru relaxarea sistemului nervos. În cazul durerilor articulare, rhodiola are efect relaxant local și general și asigură o mai bună odihnă în timpul nopții, ceea ce facilitează procesele de recuperare și regenerare.

  Piper (Piper longum/nigrum)

  Piperina, substanța activă din piper, combate disconfortul și rigiditatea articulară, ajută circulația sangvină, contribuind la relaxarea musculaturii contractate și inflamate. De asemenea, stimulează secrețiile stomahice și îmbunătățește absorbția unor substanțe în tractul digestiv.

  Administrare:

  rtroHelp Calm se administrează la nevoie, în caz de dureri acute, în cure de minimum 2 săptămâni.

  Doza zilnică: 2-3 capsule de 2 ori pe zi, de preferat înaintea meselor principale, sau 4 capsule seara, înainte de culcare.

  Doza maximă: 12 capsule pe zi.

  Pentru refacerea și regenerarea articulațiilor și cartilajelor, produsul ArtroHelp Calm se asociază cu ArtroHelp Repair, regenerator și protector articular.

  Precauții: Pentru persoane cu afecțiuni grave sau care au suferit intervenții chirurgicale recente, persoane cu alergie la oricare dintre ingrediente sau care suferă de ulcer gastric sau duodenal, precum și persoane aflate sub tratament cu antitrombotice se va cere sfatul medicului înainte de utilizarea acestui produs.

  Contraindicații: Nu se asociază cu medicamente orale, deoarece poate împiedica sau potența absorbția acestora.
  ArtroHelp Calm este contraindicat copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează.

  ArtroHelp Calm este un supliment alimentar.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

ArtroHelp Calm 28 cps

ArtroHelp Calm 28 cps

Acțiune imediată în durere și stări inflamatorii

30 alte produse din aceeași categorie: